Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/14/golova-oblradi-vidstoroniv-direktora-regionalnogo-tsentru-rozvitku-poslug-i-priznachiv-sluzhbove-rozsliduvannja.htm
новини, 14 січня 2022

Голова облради відсторонив директора Регіонального центру розвитку послуг і призначив службове розслідування


Голова обласної ради, представник партії "Слуга Народу" Сергій Шульга відсторонив директора комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Ірину Маковей від виконання службових обов‘язків і призначив службове розслідування терміном на 2 місяці. Відповідне розпорядження підписав сьогодні, 13 січня.


Згідно з документом, службове розслідування триватиме до 13 березня, інформує сайт облради. 


«(…) з метою виявлення причин та умов неналежного виконання службових обов‘язків, перевищення своїх повноважень, що призвело до заподіяння значної матеріальної шкоди підприємству», - йдеться у розпорядженні про причини службового розслідування.


Також у документі зазначається, що голова обласної ради призначив виконуючою обов‘язки директора КП «Регіональний центр розвитку послуг» начальника відділу розвитку і маркетингу підприємства Марину Осіпову.


Нагадаємо, торік у КП «Регіональний центр розвитку послуг» відбувся внутрішній аудит, у ході якого виявлено порушень на понад 4 мільйони гривень.


Тоді ж постійна комісії обласної ради з питань власності доручила усунути порушення і притягнути до відповідальності винних осіб, а також рекомендувала голові обласної ради Сергію Шульзі оголосити догану директору підприємства - Ірині Маковей.


Як уже повідомлялося, раніше голова облради Сергій Шульга озвучив сім акцентів у своїй роботі, назвавши серед них прозорий менеджмент. Тоді ж він наголосив, що запровадив аудити на комунальних підприємствах, аби унеможливити на них зловживання та створити умови для ефективної роботи.


918Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: