Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/12/06/psiholog-provela-trening-dlja-pratsivnikiv-sluzhbi-porjatunku-foto-.htm
новини, 6 грудня 2021

Психолог провела тренінг для працівників Служби порятунку (ФОТО)


3 грудня психологиня Головного управління ДСНС у Кіровоградській області провела тренінг для працівників Служби порятунку, які мають дітей. Під час заняття   батьки отримали кілька корисних порад, як створити довкола своїх дітей безпечний простір, щоб вони відчували себе захищеними. Зокрема, фахівчиня рекомендувала колегам більше говорити з дітьми про небезпеку у мережі Інтернет. Психологиня наголосила, що ця проблема є значно глибшою, ніж здається на перший погляд. Діти сприймають заклик як гру, не усвідомлюючи наслідків своїх дій, які можуть призвести до трагедії. Дітям необхідно частіше нагадувати, що небезпечно спілкуватися з незнайомцями, що не варто  повторювати дії і вчинки, які пропонуються в мережі. Розваги онлайн несуть небезпечні, а часом – невідворотні наслідки в реальному житті, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Перед батьками стоїть завдання навчити дитину безпечній та відповідальній поведінці в Інтернеті. Це набагато важливіше, ніж просто заблокувати небажані матеріали та сайти. Адже дитина все одно подорослішає, але без належних знань може зробити багато помилок. Потрібно спілкуватися зі своєю дитиною, та найголовніше - дитина повинна розуміти, що батьки не позбавляють її вільного доступу до комп’ютеру, а насамперед - оберігають. Крім того, дитина повинна довіряти батькам.


            


631Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: