Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/26/zmini-do-miskogo-bjudzhetu-zbilsheno-finansuvannja-na-meditsinu-budivnitstvo-i-pridbannja-zhitla-uchasnikam-ato.htm
новини, 26 листопада 2021

Зміни до міського бюджету: збільшено фінансування на медицину, будівництво і придбання житла учасникам АТО


Вчора, 25 листопада, під час чергового засідання сесії міської ради, депутати внесли зміни до рішення Кропивницької міської ради від 22 грудня 2020 року «Про бюджет Кропивницької міської територіальної громади на 2021 рік», інформує сайт КМР. 


Відповідно до прийнятого рішення, управлінню охорони здоров’я збільшено видатки на 1,4 млн грн для придбання апаратів високопотокової неінвазивної вентиляції легень для центральної міської лікарні за рахунок зменшення резервного фонду бюджету.


- Запропоновано також залучити додатковий обсяг субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб у сумі 2,4 млн грн, які будуть направлені на придбання житла для однієї особи з інвалідністю ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав у сумі 1,4 млн грн, внутрішньо переміщеній особі, яка брала безпосередню участь в АТО – 914,3 тис. грн та для двох сімей загиблих учасників АТО та однієї особи з інвалідністю ІІ групи – 140,1 тис. грн, - повідомила начальниця фінансового управління Любов Бочкова.


По управлінню капітального будівництва міської ради передбачено виділити 2,7 млн. грн на реконструкцію приймального відділення КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги»


Крім того, з обласного бюджету виділено субвенцію для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі Кропивницької міської територіальної громади в сумі 1,2 млн грн.


Під час сьогоднішньої сесії депутати підтримали також внесення відповідних змін до низки галузевих програм соціально – економічного розвитку Кропивницького та розглянули питання регулювання земельних відносин. 


893Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: