Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/25/vikonkom-pogodiv-zmini-do-galuzevih-program-sotsialno-ekonomichnogo-rozvitku-i-miskogo-bjudzhetu-kropivnitskogo.htm
новини, 25 листопада 2021

Виконком погодив зміни до галузевих програм соціально – економічного розвитку і міського бюджету Кропивницького


Зміни до галузевих програм соціально – економічного розвитку Кропивницького та коригування бюджету громади міста на 2021 рік стали головними питаннями порядку денного засідання виконавчого комітету Кропивницької міської ради вчора, 24 листопада, інформує сайт КМР. 


Аби місто і далі мало можливість продовжувати будувати, розвивати інфраструктуру, займатись тепломодернізацією, розвивати медицину та освіту, необхідно тримати руку на пульсі і оперативно реагувати на необхідність змін в програмних документах. Саме тому важливо вчасно зафіксувати необхідні коригування галузевих програми соціально – економічного розвитку Кропивницького і внести відповідні зміни до міського бюджету.


Так сьогодні, серед іншого, в галузевій програмі управління охорони здоров’я передбачили майже півтора мільйона гривень на оплату п’яти додаткових швидкісних високопотокових кисневих апаратів, які встановили у головній антиковідній базі міста – у стаціонарі №1 ЦМЛ на Фортечних валах. В програмі розвитку житлово – комунального господарства додано фінансування чергового траншу для КП «Теплоенергетик». Кошти потрібні для забезпечення сталого проходження опалювального сезону у Кропивницькому. В програмі управління капітального будівництва вирішено спрямувати 2,7 млн.грн на завершення ремонту приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги.


Члени виконкому зміни до галузевих програм і відповідне коригування міського бюджету погодили. Тепер їх мають затвердити депутати, під час чергової сесії міської ради.


567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: