Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/11/25/u-kirovogradskii-oda-proveli-tristoronnju-zustrich-z-golovoju-svitlovodskoi-gromadi-ta-teplopostachalnim-pidpriemstvom.htm
новини, 25 листопада 2021

У Кіровоградській ОДА провели тристоронню зустріч з головою Світловодської громади та теплопостачальним підприємством


Вчора, 24 листопада, у Кіровоградській ОДА за ініціативи голови ОДА Марії Чорної відбулась тристороння зустріч з головою Світловодської громади, представником партії "Слуга Народу" Андрієм Маліцьким та гендиректором ТОВ «Світловодськпобут» Сергієм Московським з приводу ситуації з опаленням в місті.


У прямому ефірі та в присутності ЗМІ очільниця області, для того, щоб уникнути маніпуляцій та перекладання відповідальності, схематично на планшеті окреслила зони відповідальності влади Світловодська та теплопостачального підприємства.


Під час брифінгу стало очевидно, що місто та підприємство не мають узгодженості дій. Навіть інформація, яка подається за підписом мера щодо оперативної ситуації в місті та кількості відключених від тепла будинків, не співпадає з даними «Світловодськпобут».


За словами Сергій Московського, після зупинки роботи котелень №2 та №3 у м. Світловодську, які відбулися 21 листопада, та усуненню поривів на теплових мережах, станом на 24 листопада всі 6 котелень теплопостачального підприємства СП ТОВ "Світловодськпобут" працюють в штатному режимі та здійснюють достатню подачу теплоносія до житлових будинків та закладів соціальної сфери.


«Минулого тижня із залученням ремонтних бригад із Кропивницького, Світловодська та навіть сусідніх регіонів, ініційована та створена мною робоча група координувала усунення поривів на тепломережах у Світловодську. Втім, кожного дня, як ми бачимо, трапляються і нові пориви через зношеність мереж», - повідомила Марія Чорна.


За актуальною інформацією, станом на 24 листопада підприємством «Світловодськпобут» ведуться роботи з ліквідації 2 поривів на теплових мережах за адресами: вул. Героїв України, 76 (відключено від опалення ЗОШ №4 та 6 житлових будинків) та вул. Героїв України, 46 (без опалення залишаються 2 житлові будинки), які планують виконати до кінця поточної доби.


Актуальною також залишається проблема комунікації та взаємодії теплопостачального підприємства та ОСББ, управляючих компаній міста, управління житлово-комунального господарства міста щодо забезпечення подачі тепла безпосередньо у будинках, інформує сайт ОДА. 


«На перспективу вирішення питання стабільного забезпечення теплом мешканців міста відповідно до вимог чинного законодавства Світловодській міські раді необхідно вжити заходи щодо розроблення нової схеми теплопостачання м. Світловодськ та подати її на затвердження Мінрегіону України з подальшим визначенням джерел фінансування її реалізації за участі облдержадміністрації та Мінрегіону України», - акцентувала Марія Чорна.


610Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: