Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/10/13/litseistam-pokazali-televersiju-vistavi-znjatu-komandoju-suspilne-kropivnitskii.htm
новини, 13 жовтня 2021

Ліцеїстам показали телеверсію вистави, зняту командою Суспільне Кропивницький


13 жовтня учням Центральноукраїнського ліцею-інтернату спортивного профілю презентували телеверсію вистави «Іду за Вас». На показ запросили учнів старших класів.


«Ми розуміємо, що 14 жовтня молодь навряд чи подивиться виставу "Іду за Вас" у форматі телепрем’єри. Але молодь має знати правду про війну, про героїв, розуміти, хто захисник, а хто — відвертий ворог. Тому Суспільне Кропивницький радо долучилося до цієї, без перебільшення, просвітницької місії, і доєдналося до організації показу у ліцеї. Надалі будемо раді популяризації запису вистави серед інших навчальних закладів області, готові цьому сприяти», — каже в.о. продюсерки Кропивницької філії Суспільного Яна Бабак. 


«Посилення патріотичного виховання дітей та молоді — формування нового українця, що діє на основі національних цінностей, готовності до захисту Вітчизни, розвиток бажання здобувати військові професії, проходити службу у Збройних Силах України, високої патріотичної свідомості, почуття любові до Батьківщини — це не лише нагальна необхідність сучасного етапу розвитку України, а й мета спеціалізованих класів військово-спортивного профілю комунального закладу “Центральноукраїнський ліцей-інтернат спортивного профілю Кіровоградської обласної ради”», — зазначив директор закладу Сергій Гринюк.


У ліцеї-інтернаті готують до подальшого вступу до вищих навчальних закладів Міноборони, Держприкордонслужби, Національної гвардії, МВС та військових навчальних підрозділів цивільних та спортивних вищих навчальних закладів. Патріотичному вихованню приділяють багато уваги: організовують зустрічі з бійцями АТО/ООС, збирають допомогу разом з волонтерами, мають зворотний зв’язок з військових частин. 


До організації показу долучились Суспільне Кропивницький,  Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького і Кіровоградська обласна рада.


Телепрем’єра вистави відбудеться 14 жовтня о 16:35 на телеканалі UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ і всіх регіональних телеканалах Суспільного. Дивитись її можна і онлайн на сайтах філій. 


Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. У Кіровоградській області — це телеканал UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ та Українське радіо Кропивницький. 


Джерело: Суспільне мовлення

1192Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: