Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/29/kirovogradschina-otrimala-velikii-turistichnii-portal.htm
новини, 29 вересня 2021

Кіровоградщина отримала великий туристичний портал


Інформаційний туристичний портал Кіровоградщини представила директорка ОУНБ імені Дмитра Чижевського Валентина Животовська під час міжнародної виставки АгроЕкспо, яка відкрилася сьогодні у Кропивницькому - повідомляє Лариса Гуріна. 


Портал - результат кропіткої роботи команди бібліотекарів, яка працювала над ним протягом місяця. "Бібліотека є саме тим закладом, який допомагає людям знаходити потрібну їм інформацію, - зазначила під час інтерактивної конференції "Туризм vs бізнес: від пропозиції до попиту" Валентина Животовська. 


- Сьогодні дуже активно розвивається регіональний туризм. Ми не могли залишитися осторонь і взяли на себе таку місію. В Мережі багато інформації про туристичні місця Кіровоградщини, але вона розрізнена і неповна. Ми це виправили, створивши портал, який об'єднує усіх надавачів туристичних послуг, яким можуть скористатися усі охочі". 


"Ми багато років говорили про необхідність створення такого порталу для туристичної галузі і ось він з'явився", - подякувала бібліотеці голова ГО "ЕкскурсІнформ" Світлана Грищук і закликала усіх присутніх скористатися його можливостями. На тому, що портал не є сталим і буде поповнюватися новою інформацією, яку надаватимуть територіальні громади, наголосив голова обласної ради Сергій Шульга. 


Підтвердженням цього стане поява на порталі презентацій усіх учасників інтерактивної конференції. Знайти портал можна за посиланням travel.library.kr.ua.


            

985Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: