Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/vchasnii-start-opaljuvalnogo-sezonu-u-kropivnitskomu-zalishaetsja-naigolovnishim-zavdannjam-dlja-miskoi-vladi-raikovich.htm
новини, 20 вересня 2021

Вчасний старт опалювального сезону у Кропивницькому залишається найголовнішим завданням для міської влади, - Райкович


Вчасний початок нового опалювального сезону 2021 – 2022 років та стабільне його проходження залишається  пріоритетним завданням для міської влади Кропивницького. На цьому сьогодні, 20 вересня, під час апаратної наради, наголосив міський голова Андрій Райкович.


- КП “Теплоенергетик”, головне управління ЖКГ – забезпечте  щоденний контроль за кожним кроком підготовки до опалювального сезону. Вже завершуйте ремонти і випробування  та  котлового господарства. Я знаю, що це важливі, обов’язкові профілактичні заходи. Підготуйте до роботи теплопункти. Всі ці питання автоматично стосуються і всієї сфери відповідальності міських ЖЕО. Шановні керівники, ви свої проблеми з минулого сезону знали і розумієте. Громаді необхідно розуміти, що перші два тижні виникатимуть аварійні ситуації. Найголовніше, щоб вони не набули системного характеру, - відзначив Андрій Райкович.


Весь комунальний сегмент, заклади освіти і охорони здоров’я, зважаючи на карантинні режими, мають також бути у максимальній готовності отримати тепло, акцентував увагу посадовців міський голова. Одночасно,  керівництво головного управління ЖКГ отримало завдання оперативно, спільно з  командою USAID, що  працювала в місті 16 – 18 вересня, продовжувати роботи над вкрай необхідною новою схемою теплопостачання Кропивницького.


- Процес нелегкий, тривалий, ємкісний, багатоступеневий. Тому ми висловили свою позицію партнерам і домовилися, що взаємна робота буде конструктивною і компанія “ЮТА”, яка виграла тендер, працюватиме значно швидше встановленого графіка. Рішення нам потрібні були вже на вчора. У нас немає інших варіантів і можливостей, аніж модернізувати всю систему теплопостачання. Ринок газу із непідйомними цінами, тарифний тягар, застарілі мережі, колосальні борги і колосальні втрати тепла - так далі бути не може. Ми вже пройшли нелегкий шлях. Тому не просто рухаємось, а прискорено просуваємося вперед, - закликав очільник міста.


Під час наради із командою USAID було домовлено комунікувати із розробниками схеми тепла в режимі 24/7, адже місто чекає на оптимальні варіанти тепломодернізації. Водночас Андрій Райкович підкреслив, що опалювальний сезон буде складним для обласного центру, а тому закликав господарювати заощадливо і надавати робочій групі по тепломодернізації усю необхідну інформацію негайно і чесно, інформує сайт КМР. 


922Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: