Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/u-petrovomu-vidbuvsja-mini-jarmarok-vakansii.htm
новини, 20 вересня 2021

У Петровому відбувся міні-ярмарок вакансій


Днями на замовлення ПП «Дружба» у Петрівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій за професією водій автотранспортних засобів. 


Як повідомила Інна Тищенко, фахівець відділу кадрів ПП «Дружба», основним видом діяльності підприємства є вирощування зернових культур, бобових культур і насіння олійних культур. 


Фахівчиня коротко зупинилась на вимогах, які роботодавець виставляє до претендентів на зайняття вакантної посади, умовах праці, режимі роботи та розмірі заробітної плати. «Водій повинен виконувати вимоги правил дорожнього руху і перевезень пасажирів, забезпечувати належний технічний стан автотранспортного засобу, оформлювати дорожню документацію та мати водійські права категорії «В,D» для керування автомобільним транспортним засобом  «ГаЗель» (на 12 пасажирських місць), – повідомила     І. Тищенко.


Під час активного спілкування представника роботодавця та шукачів роботи було обговорено низку важливих питань. Серед головних – питання оплати праці, введення графіку роботи, можливості проходження професійного навчання шляхом стажування безпосередньо на робочому місці для тих, хто не має достатнього досвіду роботи.


Як зазначила І. Тищенко, перший місяць роботодавець пропонує заробітну плату у розмірі 7000 грн, а потім можливий ріст рівня оплати праці за рахунок преміальних, понаднормових та інших виплат.


Як зазначив К. Овдій, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, отримавши об’єктивні та вичерпні відповіді на запитання, які виникали під час жвавої дискусії, 1 із 4 учасників заходу зацікавився вакансією та планує відвідати роботодавця для співбесіди з керівником.

 

Слід зазначити, що такі заходи у центрах зайнятості – це реальна можливість для роботодавців знайти необхідних фахівців, а для тих, хто в пошуках роботи, – отримати її. 


1068Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: