Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/solodkii-maister-klas.htm
новини, 20 вересня 2021

Солодкий майстер-клас

Майстриня-кондитерка Інна Самойленко запрошує у суботу, 25 вересня на зустріч у Кропивницькому Гончаренко центрі, під час якої ми будемо дізнаватися, чим відрізняються такі солодощі, як льодяники, бізе та зефір, а потім ще й всі разом виготовимо маленьких звірят із маршмеллоу.


Це захід для дорослих, і щоб взяти у ньому участь, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/PWE72S0 -і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення напередодні, 23-24 вересня. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16.Записуйтесь заздалегідь і заповнюйте форму повністю.

Участь - тільки за запрошенням, бо у нас всього десять місць!

Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4 а - другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


1218Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: