Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/politseiski-kirovogradschini-prodovzhujut-informatsiino-profilaktichni-zahodi-dlja-shkoljariv-den-z-politseiskim-ta-rjativnikom-.htm
новини, 20 вересня 2021

Поліцейські Кіровоградщини продовжують інформаційно-профілактичні заходи для школярів «День з поліцейським та рятівником»


Правоохоронці відвідують школи та спілкуються з дітьми різного віку. У селищі Новому з учнями загальноосвітньої школи № 10 інтерактивне заняття провів поліцейський офіцер громади Євген Роздобудько разом з колегами з роти поліції особливого призначення, управління патрульної поліції та представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Організатори заходів ознайомили школярів з роботою правоохоронців та рятувальників, продемонстрували службовий і спеціальний автотранспорт, спецзасоби та екіпірування. Окремо зупинилися на правилах дотримання особистої безпеки, протипожежних заходах. Нагадали алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях, повторили правила дорожнього руху, яких дітям необхідно дотримуватися як на шляху до школи, так і в повсякденному житті.


Крім того, поліцейські розповіли школярам про недопущення втягнення неповнолітніх у протиправну діяльність, створення безпечного середовища в учнівських колективах, зокрема попередження проявів булінгу. 


Інформаційно-профілактичні заходи пройшли також в інших районах та містах області, зокрема в Кропивницькому, Олександрії, Знам’янці та Бобринці. Робота у даному напрямку продовжується. 


За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області

 


884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: