Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/09/20/migratsiina-politsija-kirovogradschini-primusovo-vidvorila-za-mezhi-ukraini-ranishe-sudimogo-inozemnogo-gromadjanina.htm
новини, 20 вересня 2021

Міграційна поліція Кіровоградщини примусово видворила за межі України раніше судимого іноземного громадянина


Чоловік відбував покарання на території Кіровоградської області за скоєння вбивства на Одещині. Раніше вказана особа притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу, грабежів та крадіжок.


Після відбуття покарання за рішенням суду громадянин був поміщений до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.


Працівниками відділу міграційної поліції, управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, у супроводі співробітників роти поліції особливого призначення обласного главку, особу було примусово видворено за межі України до країни походження.


Нагадаємо, на території області тривають оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», мета яких – перевірка іноземців та осіб без громадянства щодо дотримання ними міграційного законодавства, попередження і виявлення порушень у цій сфері.


За матеріалами відділу міграційної поліції поліції Кіровоградської області



838Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: