Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/08/17/biblioteka-imeni-chizhevskogo-vzjala-uchast-u-mizhnarodnomu-festivali-knizhkovii-arsenal-.htm
новини, 17 серпня 2021

Бібліотека імені Чижевського взяла участь у Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал»


Цього року головна книгозбірня Кропивницького та Кіровоградщини взяла участь у Х Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал». Про це повідомила Анна Бородавкіна, завідувачка відділом соціокультурної діяльності ОУНБ ім.Д.І.Чижевського.


В його рамках бібліотека провела «Бібліофест на Великій Перспективній». Протягом трьох днів юні та дорослі кропивничани взяли участь у більше півсотні цікавих мистецьких та освітніх заходах - книжкових, персональних та віртуальних виставках, онлайн-вікторинах та бібліоіграх.


Частина подій відбулася в онлайновому форматі, що дозволило значно розширити коло учасників та надало можливість дистанційним відвідувачам стати активними учасниками. Фестивальна бібліотечна тусовка об’єднала тисячі читачів!!! 


За активну участь у Х Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» наша книгозбірня отримала чудову нагороду: цікаві книжки для дорослих та дітей з автографами від авторів!!!


Незабаром книги будуть доступні читачам у відділах обслуговування користувачів.


Докладніше про події можна прочитати на нашому веб-сайті, а стріми заходів побачити на сторінках книгозбірні у Facebook та YouTube.


   


888Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: