Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/22/rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-z-vidpochivalnikami-bilja-vodoim-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 22 липня 2021

Рятувальники провели роз’яснювальну роботу з відпочивальниками біля водойм Кіровоградщини (ФОТО)


Упродовж літа фахівці Служби порятунку продовжують роз’яснювальну роботу на водоймах області, щоб попередити громадян, наскільки важливо дотримуватись правил безпеки. Незважаючи на мінливу погоду, відпочивальників чи рибалок завжди можна побачити біля річок, ставків, озер Кіровоградщини, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 22 липня олександрівські, новгородківські, бобринецькі та компаніївські рятувальники провели профілактичні бесіди на берегах місцевих водойм. Під час розмов з людьми рятувальники нагадали, що не варто ризикувати власним життям виконуючи екстремальні «вправи» на воді, оскільки стрибок з дамби, плавання на далеку відстань та інші небезпечні розваги можуть завершитися трагедією. На жаль, такі випадки трапляються практично щороку. 


Також рятувальники нагадали, що перебування цілий день на сонці може призвести до теплового удару та розповіли про перші дії у такому випадку. Окремо працівники підрозділів ГУ ДСНС в області наголосили на необхідності постійно контролювати дітей, а також про небезпеку купання у стані сп’яніння. На завершення розмови співрозмовникам надали застережні листівки, де наводяться основні рекомендації фахівців та порадили бути обачними під час літнього відпочинку. 




455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: