Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/07/01/vidbudetsja-zustrich-z-poetom-ta-sportivnim-zhurnalistom-v-jacheslavom-chebishevim.htm
новини, 1 липня 2021

Відбудеться зустріч з поетом та спортивним журналістом В’ячеславом Чебишевим


Запрошуємо 2 липня о 11.00 на зустріч з відомим олександрійцем, спортивним журналістом, поетом та краєзнавцем В’ячеславом Чебишевим.


В’ячеслав Чебишев — корінний олександрієць, і все його життя пов’язане з рідним містом. Тут він розпочав свій трудовий шлях, тут спробував себе в мотоспорті, і це захоплення проніс через роки. 


Він засновник та головний редактор олександрійської газети «Наш край», публіцист, поет та спортивний коментатор.


В’ячеслав Чебишев, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, майстер спорту та національний суддя з мотоспорт, засновник та власник спортивного клубу «Європа-крос», проектувальник та будівельник спортивних трас. 


Він організатор змагань з мотокросу, кантрі-кросу, класичного автокросу і гонок на виживання, ветеран і історик мотоспорту та автоспорту України, один з засновників та голова громадської організації «Небайдужі олександрійці», керівник прес-центру професіонального футбольного клубу «УкрАгроКом».


Захід відбудеться у відділі обслуговування користувачів бібліотеки імені Чижевського.


891Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: