Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/komanda-politsii-oblasti-zdobula-peremogu-u-zmagannjah-iz-armreslingu-u-ramkah-dinamiadi-2021-foto-.htm
новини, 11 червня 2021

Команда поліції області здобула перемогу у змаганнях із армреслінгу у рамках «Динаміади-2021» (ФОТО)


Участь у змаганнях взяли команди Головного управління Нацполіції в області, управлінь патрульної поліції та поліції охорони, Головного управління ДСНС в області, Національної гвардії України, установи виконання покарань та служби судової охорони, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Команду ГУНП в області представляли поліцейські спецпідрозділів, тренінгового центру та служби дільничних офіцерів поліції. 


Спортсмени змагалися за звання найсильнішого у п’ятьох вагових категоріях – 65 кг, 75 кг, 85 кг, 95 кг та 95+.


За результатами змагань перемогу здобула команда Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. Загалом у кожній із вагових категорій поліцейські ГУНП вибороли призові місця.


Загальнокомандне друге місце посіли представники Головного управління ДСНС України в області, третє – управління патрульної поліції області.


Заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» Олександр Гусак подякував учасникам змагань за гарну спортивну підготовку та високий рівень майстерності. 


Представники управління молоді та спорту ОДА долучилися до нагородження переможців і призерів змагань, які отримали кубки, грамоти та медалі. 


         


698Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: