Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/11/bezkoshtovna-imunizatsija-vid-koronavirusu-vidbudetsja-v-tsentri-masovoi-vaktsinatsii-naselennja-vprodovzh-vihidnih-ribalchenko.htm
новини, 11 червня 2021

Безкоштовна імунізація від коронавірусу відбудеться в центрі масової вакцинації населення впродовж вихідних – Рибальченко


У Кропивницькому працюватиме центр масової вакцинації населення протягом 12 та 13 червня. Про це на сторінці ОДА у Фейсбук повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко. 


«Центр масової вакцинації населення працюватиме за адресою: проспект Студентський, 19 – санаторій-профілакторій «Юність» ЦДПУ ім. Володимира Винниченка. Вакцинацію проводитимуть мобільні бригади Центру первинної медико-санітарної допомоги №1. Імунізація проводитиметься вакциною CoronaVac безкоштовно в порядку живої черги», - повідомив директор департаменту. 


За його словами, пріоритет надаватиметься громадянам, які зареєстровані на проведення вакцинації в додатку «Дія», особам віком від 60 років, з груп ризику. Наразі сімейні лікарі проводять активну роботу для сповіщення цього контингенту населення про можливість вакцинації. 


Олег Рибальченко також додав, що усі, хто бажає отримати безкоштовну імунізацію в центрі масової вакцинації населення, повинні мати при собі паспорт. 


Нагадаємо, на Кіровоградщині, впродовж останньої доби вакцинували 1699 жителів. Особи, яким зробили два щеплення від COVID-19, вже можуть отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію.


747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: