Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/06/10/stavki-edinogo-podatku-i-podatku-na-neruhomist-u-kropivnitskomu-budut-vstanovljuvatisja-pislja-konsultatsii-iz-pidpriemtsjami.htm
новини, 10 червня 2021

Ставки єдиного податку і податку на нерухомість у Кропивницькому будуть встановлюватися після консультацій із підприємцями


У середу, 09 червня, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики під головуванням депутата Дмитра Бірця, інформує сайт КМР.


У роботі постійної комісії взяли участь секретар міської ради Олег Колюка, заступник міського голови, предствник партії "Слуга Народу" Михайло Бєжан та керівники виконавчих органів міської ради.


Цього дня члени комісії  підтримали запропонований на  розгляд виконавчого комітету міської ради проєкт рішення про перерозподіл видатків за бюджетними програмами в межах загального обсягу бюджетних призначень головних розпорядників бюджетних коштів на 2021 рік та включені до порядку денного чергової сесії міської ради проєкти рішень про встановлення ставок туристичного збору та про встановлення ставок збору за місця для паркування транспортних засобів.


А от розгляд питань  про встановлення ставок єдиного податку і про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної одноголосним рішенням  перенесено на наступне засідання комісії. На переконання членів комісії  запропоновані до впровадження ставки податків попередньо мають обговорюватися із підприємцями - представниками місцевого бізнесу.


   


693Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: