Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/11/valerii-zhaldak-kirovogradschina-aktivno-doluchaetsja-do-derzhavnogo-kursu-jakii-sprjamovanii-na-evrointegratsiju.htm
новини, 11 травня 2021

Валерій Жалдак: Кіровоградщина активно долучається до державного курсу, який спрямований на євроінтеграцію




Кіровоградщина активно долучається до державного курсу, який спрямований на європейську інтеграцію. Про це на фейсбук сторінці Кіровоградської ОДА у рамках апаратної наради повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Валерій Жалдак сьогодні, 11 травня.

 

«Як відомо, з 10 по 15 травня в Україні тривають Дні Європи. Наша держава не змінює курс на європейську інтеграцію, тому кожен з нас на своєму напрямку активно включається і здійснює ті повноваження, які наближатимуть нас до європейської спільноти. Європейська інтеграція – це не лише зовнішньополітичний курс, це те, що стосується кожного з нас. Насамперед ми маємо говорити про практичний зміст переваг і можливостей. Це підвищення якості життя – нові ЦНАПи, зручні державні сервіси, осучаснення інфраструктури, будівництво нових приймальних відділень, ремонти доріг - все те, над чим ми активно працюємо. І так ми реалізовуємо президентську програму «Велике будівництво»», - зазначив т.в.о голови ОДА Валерій Жалдак.

 

Він додав, що не дивлячись на святкові дні, президентська програма активно реалізовувалася.

 

«Ми всі активно працювали навіть у свята. Зокрема, вже завершені будівельні роботи у 5 приймальних відділеннях. В обласній лікарні ще працюють підрядники», - додав посадовець.

 

Нагадаємо, складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках стали понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті, культурі та медицині.

721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: