Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/05/11/pdfo-i-groshi-vid-derzhavi-naibilshi-dzherela-napovnennja-bjudzhetu-kropivnitskoi-gromadi.htm
новини, 11 травня 2021

ПДФО і гроші від держави – найбільші джерела наповнення бюджету Кропивницької громади



Кожна друга гривня у бюджеті Кропивницької громади надходить від податків на доходи фізичних осіб. А кожна п’ята – із державного бюджету. Таку інформацію оприлюднили аналітики Центру спільних дій у статті «Фінансовий тур Наддніпрянщиною».


«У Центральному регіоні найбільше грошей бюджетам облцентрів дає ПДФО. Цього року він поповнить їхні бюджети у середньому на 50,4%. Друге місце за міжбюджетними трансфертами. Це ті кошти, які громада отримує з інших бюджетів – державного або місцевих – у формі різного роду субвенцій та дотацій. У 2021 році вони повинні принести бюджетам громад у середньому 18,7% від усіх доходів», – йдеться у статті.




&ft2 Також у п’ятірці найбільших доходів місцевих бюджетів входять єдиний податок, податок на майно й акциз із роздрібної торгівлі. А за ними йдуть власні надходження бюджетних установ, акциз з імпортованого пального, доходи від операцій з капіталом та адміністративні збори.




879Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: