Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/u-kropivnitskomu-trivae-misjachnik-z-blagoustroju.htm
новини, 30 квітня 2021

У Кропивницькому триває місячник з благоустрою


Комунальні служби обласного центру продовжують трудитись щодня, щоб в місті було охайно та затишно. Сьогодні, 30 квітня, працівники КП «Універсал - 2005», окрім того, що прибирають місто та ліквідовують несанкціоновані смітники, активно виконують ямковий ремонт дорожнього покриття. По вулицях Київській, Степняка Кравчинського роботи виконують з допомоги асфальтобетону. УЯР працює на Холодноярській. З допомоги грейдера вирівнюють дорожнє покриття вулиць мікрорайону Завадівка. А по  Великій Перспективній фарбують перильні огорожі, інформує сайт КМР. 


Працівники КП" Благоустрій" сьогодні запланували висадження квітів на клумбах по вулиці Великій Перспективній. Також виконують обрізку та вивезення аварійного гілля. Продовжують викошувати бур’яни. 


Працівники КП "СМЕО" виконують технічне обстеження світлофорних об'єктів за такими адресами: вул. Вокзальна вул. Соборна, ТЦ «Копілка», а також на перехрестях вул. Вокзальної – Габдрахманова та перехресті вул. Вокзальної – Шатило.


На перехресті вулиць Кропивницької та Покровської встановлять нові дорожні знаки.


1134Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: