Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/30/kerivnitstvo-sluzhbi-porjatunku-kirovogradschini-provodit-viizni-zustrichi-z-osobovim-skladom-schodo-vaktsinatsii-foto-.htm
новини, 30 квітня 2021

Керівництво Служби порятунку Кіровоградщини проводить виїзні зустрічі з особовим складом щодо вакцинації (ФОТО)


В Україні триває кампанія з вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 співробітників системи МВС України, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


З метою роз’яснення важливості утворення колективного імунітету від небезпечної інфекції, що тривалий час забирає життя і здоров’я людей в усьому світі, т.в.о. начальника ГУ ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов, заступники начальника Головного управління полковники служби цивільного захисту Максим Крутінь, Василь Штогрін та Вадим Янішевський проводять виїзні зустрічі з особовим складом підпорядкованих підрозділів.


Співробітники ГУ ДСНС в області мають можливість безкоштовно отримати щеплення вакциною Pfizer/BioNTech, що створена з використанням нової технології імунізації. Її розробили німецька біотехнологічна компанія BioNTech та американський фармакологічний концерн Pfizer. Вакцина зареєстрована для активної імунізації проти COVID-19.


Вакцина дозволена для застосування Всесвітньою організацією охорони здоров’я, також дозвіл на її використання дали США, Велика Британія, Європейський Союз, Швейцарія, Австралія, Канада та багато інших країн.


Вакцинація серед працівників та особового складу ДСНС України добровільна, але рятувальники розуміють нагальну потребу вироблення спільного імунітету, особливо серед колективів служб екстреного реагування. Адже від спроможності рятувальників виконувати свої обов’язки на належному рівні залежить рівень захисту людей від надзвичайних ситуацій.


            


867Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: