Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/21/u-petrovomu-v-primischenni-ofisu-silgosppidpriemtsiv-vibuhnula-granata-odna-osoba-zaginula.htm
новини, 21 квітня 2021

У Петровому в приміщенні офісу сільгосппідприємців вибухнула граната: одна особа загинула


Повідомлення про пригоду надійшло до сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Петрове) Олександрійського районного відділу поліції 20 квітня цього року о 18.20. В приміщенні офісу, який належить двом сільгосппідприємцям, внаслідок необрежного поводження пролунав вибух предмета, зовні схожого на гранату.


За попередніми даними, в момент події в приміщенні перебувало троє осіб, конфліктів між ними не відбувалося. У результаті вибуху один громадянин отримав тяжкі травми, інший – осколкові поранення. 


58-річного чоловіка було терміново доправлено до лікувального закладу. Сьогодні, 21 квітня, від отриманих травм він помер.


Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


У рамках кримінального провадження проводиться досудове слідство, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


1215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: