Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/19/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-trening-seminar-dlja-nepovnolitnih-pro-konflikti-ta-shljahi-ih-rozv-jazannja.htm
новини, 19 квітня 2021

У Кропивницькому відбувся тренінг-семінар для неповнолітніх про конфлікти та шляхи їх розв’язання


Днями, на базі сектору ювенальної пробації м.Кропивницького філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, персонал уповноваженого органу з питань пробації спільно з волонтером пробації – студенткою Льотної академії Національного авіаційного університету Аліною Байрактар провели тренінг-семінар серед неповнолітніх клієнтів пробації на тему: «Конфлікти та шляхи їх розв’язання».


Виникнення конфліктних ситуацій, недостатньо розвинені комунікативні навички та несформована система знань про способи управління конфліктами – це те, що може призвести до вчинення підлітками протиправних злочинних діянь.


Сформувати навички емоційної саморегуляції підлітків та сприяти засвоєнню ними конструктивних стратегій вирішення конфліктів – ось одне з головних завдань на шляху до успішної ресоціалізації неповнолітніх клієнтів пробації. 

 

«Волонтерство як соціокультурне явище нерозривно пов’язане з розвитком цивілізації, це важлива складова громадянського суспільства та рушійна сила у процесі його розвитку. Приємно усвідомлювати, що мої старання, мій досвід, моя підтримка можуть стати у нагоді та допомогти змінити чиєсь життя на краще», - саме такої думки про важливість волонтерства, пов’язаного  з пробацією, студентка Аліна Байрактар.


Висловлюємо подяку волонтерам пробації та запрошуємо до такої співпраці усіх бажаючих, аби в подальшому стати частиною позитивних змін! Це під силу кожному! Стань волонтером пробації і зроби майбутнє свого міста безпечнішим!





   



1500Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: