Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/08/u-harkovi-bezkoshtovno-gotujut-fahivtsiv-programnogo-keruvannja.htm
новини, 8 квітня 2021

У Харкові безкоштовно готують фахівців програмного керування


Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запрошує пройти курс підготовки налагоджувальника верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням. Навчання розпочнеться 13 квітня поточного року. Тривалість навчання – 4 місяці, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


У процесі експлуатації налагоджувальник верстатів з програмним керуванням періодично виконує налаштування необхідних характеристик гідравлічних, пневматичних, механічних вузлів, електричних апаратів, електронних пристроїв, блоків програмного керування, систем автоматичного регулювання, регульованих приводів подач.


Повинен знати: способи і правила механічного і електромеханічного налагодження; будову однотипних верстатів, промислових маніпуляторів і штабелерів, які обслуговує; правила перевірки верстатів на точність, маніпуляторів і штабелерів на працездатність та точність позиціювання; будову і правила застосування універсальних і спеціальних пристроїв, простих і середньої складності контрольно-вимірювальних інструментів і приладів.


Умовами до направлення на навчання є:


- професійно-технічна  освіта  за технологічно суміжною професією 3-го розряду;

- стаж роботи за технологічно суміжною професією 3-го розряду не менше 1 року; 

- вік особи не менше 18 років;

- медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 



529Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: