Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/08/rjatuvalniki-ta-volonteri-zaklikali-gromadjan-ne-provokuvati-pozhezhi-v-prirodnih-ekosistemah-foto-.htm
новини, 8 квітня 2021

Рятувальники та волонтери закликали громадян не провокувати пожежі в природних екосистемах (ФОТО)


З настанням теплої пори на Кіровоградщині одразу почали надходити повідомлення про пожежі на відкритих територіях. Щодня реєструються випадки займання сухостою, сміття, очерету тощо. Щоб мінімізувати кількість подібних загорянь, рятувальники активізували профілактичну роботу серед населення, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 8 квітня співробітники Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області разом з волонтерами Червоного Хреста спілкувалися жителями села Іванівка Кропивницького району. 


Співробітники Служби порятунку та волонтери застерегли селян від спалювання сміття на подвір’ях, поряд із житловими та господарчими будівлями, поблизу лісових масивів, від випалювання сухої рослинності на городах та земельних ділянках, від розкладання багать у лісах за межами спеціально відведених майданчиків. Організатори рейду особливо зробили акцент на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж з непередбачуваними наслідками. А на порушників чекає притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності.


У ході роз’яснювальної роботи селянам вручили листівки із застереженнями та порадили в екстрених ситуаціях негайно телефонувати до Служби порятунку «101».


                



643Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: