Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/04/08/bezrobitnim-novoukrainschini-prezentuvali-sluzhbu-v-zbroinih-silah-ukraini-foto-.htm
новини, 8 квітня 2021

Безробітним Новоукраїнщини презентували службу в Збройних Силах України (ФОТО)


У рамках співпраці Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості з районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, для безробітних громадян проведено вебінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.         


Розпочала захід провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Алла Калич, яка розповіла учасникам вебінару про стан ринку праці у районі та ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. «На сьогодні служба у Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних та забезпечити достойний рівень оплати праці», – зазначила вона в своєму інформаційному повідомленні.


&ft2 Представник військового комісаріату, старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування, старшина Олександр Аджубей докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України,  а також до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Військовослужбовець ознайомив присутніх з основними вимогами до претендентів на вакантні посади та повідомив про пільги і гарантії для військовослужбовців рядового і сержантського складу, які служать за контрактом у ЗСУ.


Не оминули на семінарі і такі важливі питання, як безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров'я для військовослужбовців та членів їх сімей, санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях Міністерства оборони України. 


&ft3 Як зазначила А. Калич, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, захід відбувся у формі інформаційної дискусії, під час якої учасники семінару мали змогу поставити питання, цікавились можливістю вступу на службу, тим, в яких частинах буде проходити служба та які військові спеціальності в пріоритеті. О. Аджубей доступно та аргументовано надав вичерпні відповіді на всі запитання, а також повідомив контактні дані для звернення бажаючих проходити військову службу за контрактом.



505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: