Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/10/na-kirovogradschini-tilo-odnorichnogo-hlopchika-znaishli-za-150-metriv-vid-domu-video-.htm
новини, 10 березня 2021

На Кіровоградщині тіло однорічного хлопчика знайшли за 150 метрів від дому (ВІДЕО)


Тіло однорічного хлопчика знайшли у селі Степове Новоукраїнського району Кіровоградської області за 150 метрів від дому біля річки в очереті. Дитина померла від переохолодження, – розповіла Суспільному заступниця начальника відділу поліції Новоукраїнського району Анна Максименко.


Бабуся загиблого хлопчика Галина Кулакевич розповіла, що дитина зникла у суботу вночі. "Положили його спати в кімнаті, а я спала в іншій кімнаті. Воно вийшло. Мама пішла до сусідки, бо воно спало. Коли встали – нема. Сніг, почали шукати – ніде не знайшли, цілу ніч шукали".


Жінка вважає , що хлопчик прокинувся та почав шукати маму. "Це ж він вийшов її шукати. Він за нею… Вона в туалет не могла вийти. Хто його знає, що буде. Хоч би не судили її. Вона вагітна".


Тітка загиблого Олена Пацюкевич розказала, що дитину почали шукали після 11-ї години ночі. "Знайшли близько 9-ї ранку. Ми не вірили, що могло воно аж туди дійти. Я казала, що може хтось заніс. Роздітеньке, у колготах, памперсі і футболка на ньому була".


Будинок Яніни Герасимчук поряд з місцем, де знайшли хлопчика. "Взагалі нічого не чула. До нас о 4-й ранку прийшли, розбудили. Ми ходили, надіялись, що хтось забрав дитину".


Мати загиблої дитини спілкуватись з журналістами відмовилась.


Жінка з сином приїхали до бабусі в гості з Новомиргорода, розказав начальник у справах дітей Рівнянської сільської ради Олександр Слюсаренко. "Вони не перебувають на обліку, як родина у тяжких життєвих обставинах".


Заступниця начальника відділу поліції Новоукраїнського району Анна Максименко розказала, що дитина вийшла через не зачинені двері. "Причина смерті – переохолодження. За вказаним фактом внесені відомості до єдиного досудового реєстру за статтею "Злісне невиконання особи своїх батьківських обов'язків".


У разі доведення вини, матері загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі.


1734Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: