Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/01/u-kropivnitskomu-inspektori-z-jasovujut-stan-pozhezhnoi-i-tehnogennoi-bezpeki-goteliv-foto-.htm
новини, 1 березня 2021

У Кропивницькому інспектори з’ясовують стан пожежної і техногенної безпеки готелів (ФОТО)


Тривають перевірки на предмет пожежної безпеки готелів, пансіонатів, хостелів, геріатричних пансіонатів тощо. Такі заходи здійснюються відповідно до доручення Прем’єр-міністра України та проводитимуться протягом лютого-квітня 2021 року задля попередження надзвичайний подій на таких об’єктах, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Сьогодні, 1 березня, інспектори У ДСНС у Кіровоградській області розпочали позапланову перевірку готелів «Аерополь» по вул. Полтавська та «Hotel» по вул. Арсенія Тарковського, що у Кропивницькому.


Під час перевірки інспектори з’ясовують, насамперед, такі моменти: наявність безперешкодного доступу до шляхів евакуації, можливість вільного під'їзду пожежно-рятувальної техніки до об'єкта, належний стан систем оповіщення про небезпеку, рівень знань персоналом алгоритму дій на випадок виникнення пожежі. Крім того, перевіряється стан електрогосподарства, стан джерел протипожежного водопостачання, а також цілий ряд режимних питань, що безпосереднім чином впливають на протипожежний захист об’єктів.


Крім того, під час перевірки готелю «Hotel» рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький провели тактичне навчання з відпрацюванням карток пожежогасіння щодо ліквідації НП чи НС на даному об’єкті.


                  



630Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: