Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/03/01/psihologi-prodovzhujut-vivchennja-sotsialno-psihologichnogo-klimatu-kolektiviv-pozhezhno-rjatuvalnih-chastin-foto-.htm
новини, 1 березня 2021

Психологи продовжують вивчення соціально-психологічного клімату колективів пожежно-рятувальних частин (ФОТО)


Психологи У ДСНС у Кіровоградській області продовжують вивчення соціально-психологічного клімату в колективах пожежно-рятувальних частин, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема 1 березня розпочато вивчення клімату у 5-ій Державній пожежно-рятувальній частині 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.


Під час роботи психологів у підрозділі було проведено тестування особового складу, в ході якого співробітники оцінили морально-ділові якості керівників, аспекти організації життєдіяльності у підрозділі та атмосферу в колективі. 


Також психологи надали індивідуальні консультації рятувальникам та провели вправи для релаксації і нормалізації самопочуття, які рятувальники зможуть при потребі виконувати самостійно.


З метою підтримки молодих співробітників, їх адаптації до умов службової діяльності та запобіганню можливих конфліктних стосунків в колективі, психологи провели тестування з випускниками вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця). 


      


625Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: