Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/20/u-kropivnitskomu-suditimut-zhinku-jaka-vidala-sebe-za-druzhinu-zagiblogo.htm
новини, 20 січня 2021

У Кропивницькому судитимуть жінку, яка видала себе за дружину загиблого


У Кропивницькому судитимуть жительку Помічної, що у Кіровоградській області, яку підозрюють у шахрайстві - повідомляє Суспільне. За матеріалами справи, Тетяна Присакар у 2017 році видала себе за цивільну дружину загиблого та отримала від Міністерства оборони виплату за загиблого чоловіка – один мільйон 200 тисяч гривень.


Підготовче засідання у справі шахрайства розглянули у Кіровському районному суді Кропивницького. До цього його переносили з жовтня минулого року. Журналістів на засідання не пустили через карантин – дозволили залишити камеру. За словами судді Ірини Загреби, представниця потерпілої сторони – Міністерства оборони України на засідання не прийшла. "У зв'язку з погодними умовами та скасуванням автобусного рейсу представник Міністерства оборони Воложаніна не мала змоги з'явитись на судове засідання", – сказала суддя.


Прокурор Віталій Дьолог сказав, що суть обвинувачення представить на засіданні суду.


У Кропивницькому судитимуть жінку, яка видала себе за дружину загиблого


Підозрювана Тетяна Присакар після засідання свою позицію на камеру говорити відмовилась. Її адвокатка Оксана Комякова сказала, що з позицією захисту ще визначаються та повідомлять її на засіданні суду.


Наступне засідання відбудеться 18 березня.




1758Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: