Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2021/01/15/kirovogradska-oblrada-opriljudnila-pretendentiv-na-zdobuttja-premii-imeni-pauchenka.htm
новини, 15 січня 2021

Кіровоградська облрада оприлюднила претендентів на здобуття премії імені Паученка


Відповідно до пункту 8 розділу I Положення про обласну премію у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка розміщуємо інформаційне повідомлення про перелік об’єктів (творів), які висуваються на здобуття премії, та інформацію про їх авторів, повідомляється на сайті Кіровоградської обласної ради. 


У номінації "Декоративно-прикладне мистецтво":


1. Пам'ятний знак "Захисникам незалежності і суверенітету України" в місті Долинська Кіровоградської області.

Автор: Яковенко Сергій Михайлович, майстер писанкарства, член Національної Спілки майстрів народного мистецтва (м. Долинська).


2. Рельєфні сюжетні композиції (картини) з солоного тіста, колекція обрядового печива і пряників.

Автор: Стороженко Світлана Василівна, майстриня з декоративного розпису та тістопластики, керівник Народного художнього колективу студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва "Писанка" комунального позашкільного закладу "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості" (м. Кропивницький).


3. Монументальне панно у техніці настінного розпису "Щастя", яке знаходиться в приміщенні Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка, серія декоративних творів у техніці писанкового розпису.

Автор: Стороженко Тетяна Олександрівна, майстриня з декоративного настінного розпису та писанкарства, член Національної Спілки майстрів народного мистецтва України, керівник гуртків "Ліплення" та "Декоративний розпис" Народного художнього колективу студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва "Писанка" комунального позашкільного закладу "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості" (м. Кропивницький).


У номінації "Геральдика та вексилологія" матеріали на здобуття премії не надходили.


У номінації "Архітектура" матеріали на здобуття премії не надходили.


Ознайомитися з конкурсними матеріалами буде можливо на офіційному вебсайті художньо-меморіального музею О.О. Осмьоркіна в лютому 2021 року.


Пропозиції, письмові зауваження щодо номінантів на здобуття обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка приймаються управлінням регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської обласної державної адміністрації до 05 березня 2021 року.


871Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: