Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/19/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-provodjat-vidnovljuvalni-roboti-privatnih-domovolodin-poshkodzhenih-unaslidok-negodi-foto-.htm
новини, 19 жовтня 2020

У Кропивницькому рятувальники проводять відновлювальні роботи приватних домоволодінь, пошкоджених унаслідок негоди (ФОТО)


Наразі силами рятувальників У ДСНС у Кіровоградській області, комунальних служб м. Кропивницький, волонтерів, громадських організацій та небайдужих громадян тривають відновлювальні роботи на територіях приватних домоволодінь, пошкоджених чи зруйнованих через буревій, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, протягом 17-18 жовтня рятувальниками надано допомогу розпилюванню дерев, прибиранню будівельного сміття на території 84-х домоволодінь, у 10-ти домоволодіннях розібрано аварійні елементи покрівель, покрівлі 7-ми житлових будинків вкрито поліетиленовою плівкою, проведено відкачку дощових вод на території 4-х домоволодінь. 


У цілодобовому режимі працює пункт обігріву, де усі потребуючі можуть зігрітись і взяти окріп. На цілодобовому чергуванні разом із поліцією перебувають чергові караули Служби порятунку.


Всього для ліквідації наслідків негоди залучались сили та засоби У ДСНС в області –  10 одиниць техніки та 52 чоловіка особового складу.


            


728Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: