Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/25/kandidat-mihailo-bezhan-tse-bula-nasichena-ta-produktivna-p-jatirichka-tozh-ne-zupinjajut-na-dosjagnutomu.htm
новини, 25 вересня 2020

Кандидат Михайло Бєжан: Це була насичена та продуктивна п’ятирічка, тож не зупиняюсь на досягнутому


Учора, 24 вересня, Кропивницька міська ТВК зареєструвала Михайла Бєжана кандидатом в депутати міської ради міста Кропивницького по територіальному виборчому округу №3 від політичної партії "Слуга Народу".


Нам вдалось поспілкуватись з кандидатом і, як розповідає Михайло Бєжан: "На мою думку, найголовнішим в ефективній діяльності депутата є злагоджена робота з мешканцями округу на спільний результат. Я вже зареєструвався кандидатом в депутати міськради Кропивницького по виборчому округу №3, в який входить і мій теперішній округ. Пишаюся тим, що вже рідний мені 101-й мікрорайон за останні роки став комфортнішим та більш привабливим для життя: відремонтували під’їзди, встановили ліфти, заасфальтували прибудинкові території, не раз проводили спортивні та розважальні заходи, займались облаштуванням мікрорайону. Зробили це тільки завдяки нашій спільній з ініціативними мешканцями мікрорайону роботі. 


Це була насичена та продуктивна п’ятирічка, тож не зупиняюсь на досягнутому, адже у нас ще є над чим працювати. Є проблеми? Вирішимо їх разом!".



3495Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: