Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/23/u-kropivnitskomu-slidchomu-izoljatori-vidbulis-navchannja-za-uchasti-osobovogo-skladu-sluzhbi-porjatunku-foto-.htm
новини, 23 вересня 2020

У кропивницькому слідчому ізоляторі відбулись навчання за участі особового складу Служби порятунку (ФОТО)


23 вересня особовий склад 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький Управління ДСНС у Кіровоградській області взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор», повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Навчання передбачає відпрацювання належної взаємодії усіх ланок, що забезпечують пожежну та техногенну безпеку на даному об’єкті на усіх етапах ліквідації НС, починаючи від оповіщення про пожежу, закінчуючи повною ліквідацією надзвичайної ситуації.


Відповідно до тактичного задуму, виникло займання у виробничому цеху на другому поверсі однієї з будівель на території слідчого ізолятора. 


Отже, після отримання сигналу про пожежу на території установи, були виконані першочергові заходи по евакуації людей, огородження зони виникнення пожежі, відключення об’єкта від електроживлення, зосередження сил, обстеження  території та приміщень з метою виявлення постраждалих та ліквідація пожежі силами пожежно-рятувальних підрозділів 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.


Після завершення тренувань було проведено детальний розбір ефективності та правомірності дій особового складу відповідно до тактичного задуму та обстановки під час умовної ліквідації надзвичайної ситуації.


            



717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: