Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/20/privatbank-zapustiv-redizainovi-ditjachi-kartki-juniora-z-nalipkami.htm
новини, 20 липня 2020

ПриватБанк запустив редизайнові дитячі картки Юніора з наліпками


ПриватБанк та Mastercard почали випуск оновленої платіжної картки для дітей та підлітків - Картки Юніора. Як повідомили у банку, відмінностями нової картки став лаконічний монохромний дизайн і набір стікерів-наклейок, що залишають місце для творчості. Тепер кожна дитина може проявити свій стиль та особливий погляд і створити власну, дійсно унікальну платіжну картку - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Картка Юніора – це зручний фінансовий продукт для дітей та підлітків від 6 до 17 років. Її місія полягає в сучасному й финансовому підході до навчання фінансовій грамотності. Користуючись функціоналом Картки Юніора, діти навчаються заощаджувати й накопичувати власні кишенькові гроші, користуватися банківськими послугами. 


Також Картка Юніора дає унікальну можливість безкоштовно проходити навчання в школі фінансової грамотності «ЮніорБанк» від ПриватБанку,  отримати бонуси від партнерів та брати участь в інтерактивних квестах і всеукраїнській фінансовій олімпіаді.


Особливістю оновленого дизайну стали стікери-наклейки. Вони були створені з урахуванням уподобань, трендів, мемів і соціальних віянь сучасної молоді. Кожен держатель може кастомізувати не тільки власну Картку Юніора, але й додати індивідуального стилю своєму лептопу й іншим речам - як на відео


Список відділень, де можна отримати нову Картку Юніора (оновлюється) - за посиланням






2952Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: