Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/03/privatbank-rozdae-ukraintsjam-chotiri-misjatsi-bezkoshtovnogo-prosluhovuvannja-apple-music.htm
новини, 3 липня 2020

ПриватБанк роздає українцям чотири місяці безкоштовного прослуховування Apple Music


ПриватБанк повідомив, що тепер українці можуть слухати більш ніж 60 мільйонів пісень в Apple Music в будь-який час і в будь-якому місці, підписавшись на ексклюзивну пропозицію - чотири місяці Apple Music безкоштовно - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Ексклюзивні умови діють для клієнтів мобільного банку Privat24, які вперше оформлюють підписку на Apple Music. Щоб отримати безкоштовний доступ до сервісу, потрібно оновити Privat24, зайти в розділ Apple Music і оформити акційну передплату на чотири місяці.


Apple Music, найдинамічніший у світі сервіс потокового прослуховування музики, який пропонує передплатникам каталог з більш ніж 60 мільйонів треків, які вони можуть слухати без реклами онлайн або завантажувати для офлайн-прослуховування.


Користувачі також можуть створювати свої власні плейлисти або знаходити цікаві добірки від редакторів Apple Music, ділитися музикою з друзями. Крім того, вони також можуть отримувати щоденні підбірки, засновані на їх музичних вподобаннях, слухати радіостанції і дивитися ексклюзивні музичні кліпи, документальні фільми та концерти своїх улюблених артистів. Apple Music також включає в себе Beats 1, глобальну інтернет радіостанцію.


Apple Music працює на iPhone, iPad, HomePod, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay і ПК, а також доступна на Android і Sonos.


Детальніше про те, як українцям зареєструватися в Apple Music, читайте на сайті https://privatbank.ua/cpa/applemusic.



1234Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: