Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/16/obvinuvachenogo-u-vbivstvi-diani-hrinenko-trimatimut-pid-vartoju.htm
новини, 16 травня 2020

Обвинуваченого у вбивстві Діани Хріненко триматимуть під вартою


Склад суду присяжних, який судитиме підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 16-річної школярки Діани Хріненко, обрали у Кіровському районному суді Кропивницького. Присяжних обирали автоматичним розподілом - повідомляє Суспільне.


“Обвинувачення не надає ніяких доказів того, що я буду тікати, переховуватися. Я нікуди не тікав. На території Україні я був. Доказів ніяких немає. Я вважаю, що пора шось вирішувати, як би це смішно не звучало”.


Під час засідання прокурор попросив продовжити підозрюваному тримання під вартою через ризик втечі й переховування від слідства. Затриманий Микола Середніцький з цим не погодився.


Обвинуваченого у вбивстві Діани Хріненко триматимуть під вартою


Суддя Олександр Куценко ухвалив рішення продовжити підозрюваному тримання під вартою на два місяці та призначив наступне судове засідання на 22 червня.


Нагадаємо: Діана Хріненко зникла 24 серпня 2018 року. Вона пішла на святкування Дня Незалежності й додому не повеpнулася. Пошуки школярки тривали пів року. У березні 2019 року за 12 кілометрів від села Суботці Знам'янського району Кіровоградської області знайшли рештки тіла людини та фрагменти одягу. Те, що вони належать Діані, підтвердили три експертизи. Підозрюваного у вбивстві дівчини затримали у серпні 2019 року в Польщі. Це 28-річний житель сусіднього села Новотрепівка.



По темі:
3292Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: