Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/25/na-kirovogradschini-vid-covid-19-pomerla-32-richna-zhinka.htm
новини, 25 квітня 2020

На Кіровоградщині від COVID-19 померла 32-річна жінка


Жінцка з Новгородківського району, що на Кіровоградщині, якій діагностували захворювання на коронавірусну інфекцію, вчора, 24 квітня, померла. Про це повідомив, на своїй власній сторінці в мережі фейсбук, голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь.



"32-річна жінка з с. Спільне Новгородківського району. Пацієнтка була доставлена до обласної лікарні у важкому стані. У неї відібрали матеріали для проведення ПЛР-дослідження. Учора прийшли результати підтвердження інфікування на COVID-19. На жаль, після трьох реанімувань жінку не вдалось врятувати. Учора вона померла" - зазначив Андрій Балонь.



Станом на 25 квітня в Кіровоградській області лабораторним методом виявили 306 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.



Безпосередньо за минулу добу методом ПЛР-реакції було зареєстровано 23 нових випадків захворювання на COVID-19. Йдеться про:



-19 інфікованих із Кропивницького.
- 41-річну жінку з смт. Олександрівка.
- 42-річну жінку та 41-річного чоловіка з с. Приютівка Олександрійського району, у яких позитивний ПЛР-тест виявили під час їх перебування на обсервації у Кропивницькому після повернення з-за кордону. Лікарі обстежать інфікованих. У разі легкого перебігу хвороби вони перебуватимуть на самоізоляції, у разі ускладнень хворих госпіталізують.



Серед 23 нових інфікованих на коронавірус - 7 медпрацівників.



- 59-річна молодша медсестра приватної клініки.
- 53-річна медпрацівниця станції переливання крові.

- 41-річна медсестра Олександрівського районного ЦПМСД
- 40-річна та 58-річна медсестри Центральної міської лікарні в Кропивницькому.
- подружжя лікарів: 71-річний стоматолог обласної стоматполіклініки та 69-річна методистка Центру статистики.


1812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: