Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/18/kompanija-elvorti-potrapila-v-top-50-innovatsiinih-kompanii-ukraini.htm
новини, 18 лютого 2020

Компанія «Ельворті» потрапила в ТОП-50 інноваційних компаній України



Спільно з профільними експертами і читачами delo.ua, редакція журналу "ТОП-100" склала рейтинг «Інноваційні компанії», в якому виділила 50 найбільш інноваційних компаній та відібрала по п'ять лідерів у кожній галузі. У галузі «Промисловість» компанія «Ельворті» увійшла у п’ятірку кращих.
Компанія «Ельворті», як і багато нинішніх гігантів промисловості, змогла перевинайти себе. 


Бізнес-логіка "Ельворті" побудована на принципах філософії бережливого виробництва Toyota. Суть японської моделі в максимально ефективному використанні ресурсів підприємства. Такий раціональний підхід дозволив побудувати процвітаючу компанію - флагмана сільськогосподарського машинобудування. Зараз сільгосптехніка під брендом ELVORTI продається не тільки в Україні, а й в країнах Євросоюзу.


Для складання рейтингу були розглянуті 160 компаній з різних сфер, а в лонг-лист включені ті, річний оборот яких перевищує 100 млн грн. У список потрапили компанії, які розробили новий або вдосконалили існуючий продукт, технологію або послугу, а також ті, які використовують інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами.


Експертне журі оцінювало компанії за трьома параметрами: інноваційність продукту компанії, інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами, масштаб інновацій компанії.


У підсумку, в рейтинг потрапили 50 компаній по галузям. У галузі «Промисловість» у п’ятірку лідерів інноваційного рейтингу увійшла компанія «Ельворті» завдяки використовуванню принципів бережливого виробництва Toyota. Завдяки скороченню витрат на електрику та опалення, компанія заощаджує близько 1,5 млн грн. на рік.



Результати рейтингу


Фото: Ярослава Павленко


2009Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: