Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/07/andrii-raikovich-zanepokoinii-tim-scho-budivli-kinoteatriv-u-misti-skupovujut-pid-supermarketi.htm
новини, 7 жовтня 2019

Андрій Райкович занепокоїний тим, що будівлі кінотеатрів у місті скуповують під супермаркети


Сьогодні, 7 жовтня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович повідомив, що до нього дійшли скарги на діяльність нового супермаркету «Маркетопт», який відкрився наприкінці літа в будівлі колишнього кінотеатру «Ятрань», повідомляє «Кіровоград24».


«Підприємства, які не зареєстровані в місті, не сплачують податків до місцевого бюджету в моєму розумінні – фінансові фантоми, є сумніви і в тому, що їх умови торгівлі прозорі та відкриті. Крім цього мене турбує те, що скуповуються кінотеатри під супермаркети, невже в нашому місті замало магазинів?», - зазначив Андрій Райкович.


Крім цього очільник міста повідомив, що за його інформацією колишній кінотеатр «Мир» в самому центрі міста на вулиці Великій Перспективній власники вже ніби то продали торгівельній мережі «Оптовичок».


«Переформатовувати кінотеатри в супермаркети – неправильно. Це осередок культури, а не осередок торгівлі», - підсумував сказане Андрій Райкович.


Також міський голова зазначив, що податківцям вже час звертати увагу на те, хто і як чесно сплачує податки за свою діяльність, а хто взагалі уникає їх сплати.


Нагадаємо, що сьогодні під час апаратної наради міський голова зазначив, що незадоволений темпом та якістю ремонту доріг в Кропивницькому

1772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: