Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/06/v-jacheslav-abroskin-zustrivsja-z-mamoju-vbitoi-diani-hrinenko.htm
новини, 6 серпня 2019

В'ячеслав Аброськін зустрівся з мамою вбитої Діани Хріненко


Вчора, 5 серпня, В'ячеслав Аброськін, перший заступник голови Національної поліції України 

разом з керівником Департаменту карного розшуку Нацполіції України Сергієм Тіхоновим зустрилися з Оленою Хріненко, матір’ю вбитої неповнолітньої Діани Хріненко. До речі, протягом всього часу ми постійно підтримуємо з нею зв’язок - повідомив на своїй власній сторінці в мережі facebook 

В'ячеслав Аброськін


Рік тому, з 24 на 25 серпня 2018 року, неповнолітня Діана Хріненко не дійшла декілька сот метрів до свого будинку в с.Суботці Кіровоградської області, була викрадена та вбита. Тільки 26 березня 2019 року були виявлені її останки.


Під час зустрічі ми розповіли, наскільки це було можливо, матері вбитої дівчинки про те, що нам вдалося зробити за рік та які ми маємо напрацювання.


Також разом обговорили й можливі наші прорахунки. Не дивлячись на втрату доньки, Олена Хріненко не опустила руки й весь час допомагає у встановленні причетних до вбивства її дитини.


Відразу після зустрічі з Оленою Хріненко ми заслухали керівників кримінальної поліції Кіровоградської області. За результатами можу стверджувати, що вбивці дівчини обов`язково будуть встановлені та затримані.


    

2703Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: