Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/25/zavtra-u-kropivnitskomu-pratsjuvatime-maisternja-z-vigotovlennja-flikeriv.htm
новини, 25 жовтня 2018

Завтра у Кропивницькому працюватиме майстерня з виготовлення флікерів


У п"ятницю, 26 жовтня на базі Бібліотеки ім. Т.Шевченка (м. Кропивницький, вул.Шевченка, 9,) з 11.00 до 12.30 триватиме Майстерня з виготовлення флікерів (світловідбивачів) для всіх бажаючих - повідомляє Агенція сталого розвитку "Хмарочос".


Місце проведення - зала сприяння розвитку читання та творчих здібностей дітей.
Вхід вільний.


У Програмі - просвітницька цікава сесія про важливість використання світловідбивних систем захисту пішоходів та велосипедистів та майстерня з виготовлення світловідбивного брелка (флікера), спілкування з поліцейськими.


Майстерні є компонентом проекту "Будь видимим" Будь видимим / Be visible.


Проект «Будь видимим: комплексна програма підвищення рівня безпеки пішоходів із використанням світловідбиваючих елементів у місті Кропивницькому» впроваджується Агенція сталого розвитку "Хмарочос" у партнерстві з Патрульною поліцією Кіровоградської області за підтримки Інноваційного фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства Проекту підтримки підготовки поліцейських (Police Training Assistance Project - PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.


1046Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: