Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/25/kropivnitski-patrulni-zamirjali-jami-na-dorogah.htm
новини, 25 жовтня 2018

Кропивницькі патрульні заміряли ями на дорогах


1 жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали осінній комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів. Зараз поліцейські продовжують фіксувати стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, забезпечення видимості технічних засобів організації дорожнього руху. Особливу увагу патрульні приділяють аварійно-небезпечним ділянкам дороги та місцям концентрації ДТП. За результатами обстеження інспектори визначають необхідні обсяги ремонтних робіт та необхідні заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мереж - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Також патрульні не залишаються осторонь проблеми готовності виробничих підрозділів до утримання доріг у зимовий період. Зокрема перевіряють технічний стан снігоприбиральної техніки, навантажувачів, наявність необхідного запасу пально-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші тощо.


За результатами проведеного огляду станом на 23 жовтня інспектори видали керівникам дорожньо-комунальних та залізничних організацій 57 вимог (приписів) на усунення виявлених недоліків. До адміністративної відповідальності притягнули 36 посадових осіб. Щонайменше 10 пропозицій щодо покращання організації дорожнього руху патрульні направили до органів місцевої влади та місцевого самоврядування. 

      

1561Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: