Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/27/na-kirovogradschini-vidbuvsja-jarmarok-kraftovogo-varennja-foto-.htm
новини, 27 серпня 2018

Ярмарок крафтового варення відбувся на Кіровоградщині (ФОТО)



24 серпня, в селі Войнівка Приютівської ОТГ, що на Кіровоградщині, біля місцевого клубу було велелюдно, адже войнівчани відзначали подвійне свято – День Незалежності України та День села.


Почалося святкування з ярмарки крафтового варення, на якій свою «смачні доробки» продемонстрували представники ледь не кожного населеного пункту Приютівської ОТГ, а також районні установи та організації - повідомляє priyutivka.blogspot.com


На футбольному полі та волейбольному майданчику, що знаходяться неподалік клубу, водночас відбувалися спортивні змагання з футболу, волейболу, шахів і шашок. Для найменших, також, працював куточок атракціонів де діти могли пострибати на батуті, надувній гірці та покататися на веломобілях.



Після ярмарку та спортивних змагань почалась урочиста частина, під час якої з вітальним словом та поздоровленням до присутніх на святі звернулися голова Приютівської об’єднаної громади Андрій Коломійцев, в.о. старости Войнівського старостинського округу Михайло Ручйов та голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко.


Крім цього, Андрій Коломійцев зазначив, що незабаром в місцевому будинку культури встановлять стіл для настільного тенісу та більярдний стіл. Далі ж на сцені відзначали учасників ярмарки крафтового варення, кращих спортсменів та місцевих мешканців, що зробили значний внесок в розвиток села. А в продовженні святкування, на жителів та гостей, дійства чекала концертна програма у виконанні колективів, Березівчанка, Берегиня, та солістів з Приютівської об’єднаної територіальної громади, а також гостей з інших куточків Олександрійщини.


На сам кінець свята всіх охочих частували смачною кашею та запросили на дискотеку, яка почалась по завершенню концерту. 


                        

1724Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: