Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/22/v-onufriivskomu-raioni-rjatuvalniki-nagadali-ljubiteljam-vidpochinku-na-vodi-pravila-bezpeki-foto-.htm
новини, 22 серпня 2018

В Онуфріївському районі рятувальники нагадали любителям відпочинку на воді правила безпеки (ФОТО)


Кожен, хто робить крок у воду, повинен пам’ятати, що відкриті водойми мають суворий та безкомпромісний «характер». Одна помилка – і людини немає. Проте це не означає, що плавати, пірнати, кататись на човні, рибалити взагалі не можна, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


21 серпня рятувальники Онуфріївського райвідділу Управління ДСНС в області запевнили громадян, яких зустріли під час профілактичного відпрацювання місцевої водойми, що прості заходи безпеки дозволять отримати від водних розваг лише задоволення.


Так, основну групу ризику щодо загибелі на воді становлять діти, залишені без нагляду,  дорослі у стані сп’яніння та любителі екстремальних вчинків.


Якщо не випускати з поля зору дітей, не заходити на глибину напідпитку, не пірнати у небезпечних місцях, з обережністю використовувати плавзасоби, то лиха не станеться, – переконували відпочивальників фахівці Служби порятунку та роздавали застережні листівки на підкріплення власних слів.


         



1213Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: