Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/22/kropivnitski-rjatuvalniki-doluchilis-do-blagorodnoi-spravi-donorstva.htm
новини, 22 серпня 2018

Кропивницькі рятувальники долучились до благородної справи донорства (ФОТО)


21-22 серпня керівництво та особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області вкотре прийшли до обласної станції переливання крові за покликом серця, щоб зробити свій посильний внесок у справу порятунку людей - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


«Рятувальники завжди там, де потрібна допомога, – зазначила речник Управління ДСНС України в області лейтенант служби цивільного захисту Оксана Мачак. – Коли йдеться про людське життя, двічі нас не потрібно просити!»


 Донорство на сьогодні є справою вкрай важливою, тому впродовж двох днів станцію переливання крові відвідали 29 рятувальників, з них двоє заступників начальника Управління, які поповнили банк крові на майже 12 літрів. Працівники ДСНС з власного досвіду знають, що порятунок людського життя залежить від різних факторів, зокрема від того, наскільки вчасно прийде невідкладна допомога. Тому рятувальники продовжують благородну справу донорства за першої нагальної потреби.


                        

1630Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: