Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/21/kropivnitskii-doluchitsja-do-vseukrainskoi-aktsii-zvazh-svoju-nezalezhnist-.htm
новини, 21 серпня 2018

Кропивницький долучиться до Всеукраїнської акції "Зваж свою незалежність"


У середу,  22 серпня об 11:00 у Кропивницькому, біля обласного краєзнавчого музею, вул.  Архітектора Паученка (Дворцова), 40 пройде Всеукраїнська акція "Зваж свою незалежність". Ця акція приурочена до Дня народження України і має на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та активної участі в побудові своєї громади та країни в цілому.


Біля обласного краєзнавчого музею міста відбуватиметься дійство, під час якого представники команди ВІ «Активна Громада» будуть «зважувати» незалежність. А також громадяни будуть робити маленькі кроки на шляху до побудови справді вільної країни – підписувати петицію.


У результаті координатори дізнаються в українців, що для них за вагою, важливістю дорівнює незалежності, а також подарують кожному активному українцю - символ волі.


Примітка: Акція проходить у 28 містах в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


1558Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: