Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/07/sotni-meshkantsiv-gaivoronschini-otrimali-timchasovu-robotu.htm
новини, 7 серпня 2018

Сотні мешканців Гайворонщини отримали тимчасову роботу


Днями у Гайворонській районній філії обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру, за участю представників Сальківської селищної та Покровської сільської рад, з якими служба зайнятості співпрацює уже не перший рік. На семінар було запрошено 20 безробітних, які дали згоду узяти участь в громадських роботах, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


ТетянаГодованець,провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості, розпочала семінар зознайомлення присутніх з порядком організації громадських та інших робіт тимчасового характеру. 


Фахівець зазначила, що ці роботи є ефективним засобом, який сприяє підвищенню мотивації до праці та трудовій адаптації безробітних і забезпечує незайнятим громадянам  додатковий дохід до сімейного бюджету, а також стимулює до пошуку більш високодохідного та продуктивного виду діяльності.


У свою чергу, представники сільських рад поінформували про потребу в робочій силі для укомплектування 10 тимчасових робочих місць у серпні, на період проведення громадських робіт. Присутніх ознайомили з обсягами запланованих робіт, умовами праці, режимом роботи, розміром заробітної плати, місцем проведення та видами робіт.


Загалом, з початку року, до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 292 особи із числа  безробітних, з них кожен третій отримав постійне місце роботи. 



880Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: