Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/08/na-kirovoradschini-sluzhbovu-sobu-ta-deputata-odniei-z-selischnih-rad-vikrili-na-oderzhanni-habara.htm
новини, 8 червня 2018

На Кіроворадщині службову особу та депутата однієї з селищних рад викрили на одержанні хабара


На Кіровоградщині правоохоронці задокументували факт одержання хабара службовою особою та депутатом однієї з селищних рад. За попередньою інформацією, перебуваючи у змові, громадяни вимагали та отримали грошові кошти у сумі 900 доларів США від мешканця області за домовленість із посадовими особами щодо позитивного вирішення питання про виділення у тимчасове користування земельної ділянки, площею 2 гектари.

 

За матеріалами слідчого управління поліції Кіровоградської області, працівниками слідчого управління поліції області спільно з працівниками Служби безпеки України в Кіровоградській області задокументовано протиправні дії осіб.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України «Одержання хабара». Вирішується питання про оголошення підозри та обрання стосовно осіб міри запобіжного заходу.



755Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: